Magni RTH 6.30SH

De cabine kan hydraulisch maar liefst 1,5 meter in hoogte versteld worden. Gecombineerd met het traploze kantelbereik van 14° is de maximale ooghoogte van de machinist ruim 4,5 meter. Doordat de cabine van een Magni roterende verreiker een volzicht cabine is wordt werken op hoogte nog overzichtelijker. De machine kan met de cabine in verhoogde stand nog volledig bediend worden. Ook rijden in deze stand is geen enkel probleem.

Meer informatie >

MRT2540

MRT 2540 Privilege Plus ST4

De MRT 2540 Privilege Plus ST4 is een roterende telescopische heftruck die speciaal bedoeld is voor bouwplaatsen waar op grote hoogte moet worden gewerkt. De eerste milieuvriendelijke verreiker in Nederland. Zijn grote hefkracht, de kettingarm uit 4 elementen en het draaivermogen van 360° maken het mogelijk om diverse werkzaamheden uit te voeren vanaf een vast punt. De telescopische steunvoeten garanderen stabiliteit, ook op oneffen terreinen.

Meer informatie >

mrt2150

MRT 2150 Privilege Plus

De MRT 2150 Privilege Plus is een roterende telescopische heftruck die geschikt is voor alle terreinen en speciaal bedoeld is voor de bouwsector en de industrie. Deze machine is een echte aanwinst bij uw transporttaken. Ze is zowel een heftruck met uitschuifbare arm, een kraan en kan uitgerust worden met een gondel. Zo combineert ze drie machines in een.

Meer informatie >

MLT523

MLT 625

De Manitou MLT 625: Een mini verreiker van minder dan 2 m. hoog die voorzien is van witte banden en Roetfilter. Een machine ideaal voor werkzaamheden in besloten ruimtes, parkeerkelders en voor standbouw. Een kleine alleskunner die in vrijwel iedere situatie inzetbaar is.

Meer informatie >